“Ležala sam 4 dana, virus, temperatura, povraćanje, a imam 2 male djece”

“Ležala sam 4 dana, virus, temperatura, povraćanje, a imam 2 male djece.

Suprug na terenu, živim u gradu daleko od mojih roditelja.

U tom istom gradu, na par kilometara od nas žive suprugovi roditelji, dvije sestre i brat. Svi su na moju molbu da uzmu djecu k sebi, rekli da ne mogu. A obje sestre su cijeli dan kući, isto kao i bratova žena, a i baka. Na kraju je moja sestra vozila 250km i došla po djecu.

Plakala sam ujedno i od sreće i tuge i boli. Dužnik sam joj. A suprug kada se vratio pozvao sestre, brata i roditelje “na roštilj”, a kad su došli, posjeo ih za stol i rekao: “svi mi istog trena vratite do zadnjeg centa novac koji dugujete. ”

A duguju nam zajedno 5500€. Koji je to muk nastao. Ako im mi nismo pomogli, ne znam tko je. A kada nama nešto treba..eeh…”

Kad bismo bar moja supruga i ja imali o čemu da razgovaramo, bilo bi mi možda lakše, ali kao što rekoh, nemam puno toga zajedničkog. Sada čak razmišljam o mojoj bivšoj dkevojci, koja ni blizu nije bila tako dobra ženska kao moja supruga. Ostavio sam je zbog sadašnje supruge i sada mozgam o tome da li je to bila najveća greška u mom životu. Pitam se: da li sam budala što sam žrtvovao jednu divnu vezu zbog moje površnosti i prolazne ljepote?”

 

 

Izvor: Ispovesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *