LETITE, PADATE, GOLI STE: 12 snova koje nipošto ne smijete ignorirati, a evo i zašto

Kvalitetan san je uvijek potreban jer napunimo ‘baterije’ i odmorni dočekamo idući dan. Međutim, samo zato što se naša tijela odmaraju, naši mozgovi ne prestaju raditi. Otkrivamo koji su to snovi koje ne smijete ignorirati.

Kutije
Ako sanjate kutije, vaša podsvijest vam pokušava otkriti nešto o prikrivanju. Možda se plašite kako vam netko nešto jako važno taji ili vi nekome tajite nešto. Ukoliko u snu otvorite kutiju, znači da ste spremni otkriti tajnu. Ako je kutija prazna, navjerojatnije ćete doživjeti razočarenje, piše Little Things.

Padanje
To je dosta čest san i ukazuje na strah od neuspjeha. Ako često sanjate kako padate, to je vjerojatno pokazatelj da biste se trebali boriti protiv anksioznosti pomoću joge ili meditacije.

Mačke

Jeste li ljubitelj mački ništa ne znači. Mačke se kao snažan simbol mogu pojaviti u snovima kod svih ljudi. Moglo bi biti da vam podsvijest govori da biste trebali biti više u dodiru sa svojom ženskom stranom. To je vrlo lako za realizirati tako da ostvarite dublje odnose sa ženama u svom životu. Velika je količina snage povezana sa ženstvenošću. Zato je možda vrijeme da prigrlite njihovu samouvjerenost. Sve skupa možda bi vas moglo dovesti do osobnog duhovnog buđenja.

Zubi
Mnogi ljudi koji sanjaju zube, u stvari najčešće imaju noćnu moru jer sanjaju kako su ih razbili ili da su im ispali. Zubi simboliziraju strah od starenja ili smrti. Odličan način za borbu protiv ovog straha je da u svoj život unesete što više pozitive. Osim toga, podsvijest vam govori da previše brinete o izgledu, a premalo o svom zdravlju.

Mravi
Na površinskoj razini, sanjati bube ili mrave može značiti da vas nešto iritira iz dana u dan. To je način na koji vam um govori da se suočite s tim problemom i riješite ga. Mravi su također bića koja rade i žive u zajednici. San o mravima pokazuje da imate duboku vjeru u zajednički, odnosno timski rad. To također znači da cijenite odnos koji imate s prijateljima i obitelji.

Kosa
Ako sanjate kosu, vrlo je vjerojatno da imate neke aspekte svojih fizičkih odnosa koje morate riješiti. Vaša podsvijest govori kako je vrijeme da prihvatite seksualnu stranu svoje osobnosti. Kosa također simbolizira želju za povezivanjem s drugim ljudima. Volite točno znati gdje stojite u odnosu na druge ljude kako na poslu tako i u vezi. Sanjate li dugu kosu, znači da žudite za osjećajem slobode i uklanjanju nametnutih ograničenja.

Voda
San o vodi ukazuje na to da ste vjerojatno spremni preuzeti veliki rizik u novom području vašeg života. To može biti zastrašujuće, ali ne možete dobiti ono što želite ako ne pokušate. Žudite za bezbrižnim i ugodnim životom.

Letenje
Svakodnevni život nam donosi mnoge probleme i prepreke, a sanjate li da letite to može značiti da se želite izdići iznad tih problema. Pozitivan stav i donošenje značajnih odluka, pomoći će da to prevladate.

Cesta
Život može biti kompliciran s mnogo metaforičkih puteva koji su pred vama. Sanjate li jednu cestu, vaš vam um govori kako želite pojednostaviti stvari. Usredotočite se na svoj točno određeni put koji ste zacrtali. Srećom, vi vjerujete u sudbinu i da vam je određen put koji će vam osigurati sreću. Nemojte se bojati prihvati svoj put.

Blato
Baš kao što vozilo može zapeti u blatu, tako i osoba simbolično može zapeti u blatu. Ako sanjate blato, vaš um znakovito pokazuje kako osjećate da ste zaglavili u svojim trenutnim životnim izborima i da je možda vrijeme da se oslobodite. Blato također simbolizira rast i preporod. Kao što cvijet raste u zemlji, blato je vaš podsjetnik da i vi možete početi ispočetka u bilo kojem aspektu života kojim ste nezadovoljni.

Zeleno
Ako sanjate zelenilo, vi ste vjerojatno u vrlo dobrom emocionalnom periodu. Volite one oko vasi osjećate da oni vole vas. U sebi krijete potencijal da budete strastveni radnik, ljubavnik i prijatelj. Zelena boja ukazuje da su u tijeku ili ćete uskoro proći kroz neku vrstu emocionalnog procesa ozdravljenja. Za to treba vremena, ali vaši prijatelji i obitelj će vam biti od velike pomoći.

Goli ste na javnom mjestu

Taj san simbolizira univerzalni strah: strah od osude. Izlažete sebe dopuštajući drugima da vide vašu ranjivosti. Cilj je samo jedan, a to je da budete prihvaćeni. Vaša podsvijest želi da budete ponosni na to tko ste. Ovaj san je vaš poziv za buđenje i počnite sami sebe voljeti.