KOME BISTE PRVO PRUŽILI RUKU? Test ličnosti otkriva kakav je vaš pogled na život

Izbori koje pravimo mnogo govore o nama, naročito oni koje pravimo u stresnim situacijama u kojima moramo da reagujemo odmah.

Oni nam govore mnogo o našem karakteru, moralnim vrijednostima, pa i inteligenciji. Svakako da se nadamo da ne morate često da donosite ovakve odluke, ali zato smo za vas pripremili test koji će provjeriti kakve su vaše vrijednosti i koliko u mudri izbori koje pravite.

Da li ste spremni? Kome biste prvo pomogli?

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najpre pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

Osoba #1

Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećanjem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti. Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

Osoba #2

Copy

Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili povređeni. Nerijetko vam prebacuju da morate da skinete ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Ipak, prijatelji vas božavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih.

Osoba #3

Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

Osoba #4

Vi ste vječiti optimista i neko ko uvek posmatra vedru sstranu života. Retko se fokusorate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.

Copy