Koja vam silueta izgleda starije? Vaš odgovor otkriva tajnu vaše ličnosti

Ovom jednostavnom vježbom moći ćete otkriti nešto o svojoj ličnosti što prije možda niste uzimali u obzir.

Jednostavno odgovorite na pitanje: Koja vam silueta izgleda starije?

Vaš odgovor otkriva tajnu o vašoj ličnosti.

Ako ste izabrali…

Siluetu broj 1

To znači da ste realista i stojite čvrsto na zemlji. Ne vidite čašu napola praznu ili napola punu. Vi jednostavno samo vidite čašu u kojoj je tekućina.

Na poslu ste učinkoviti jer postavljate jasne ciljeve i sposobni ste ih postići. Nikad ne obećavajte više nego što možete dati. Iako imate snažna uvjerenja, znate se prilagoditi kontekstu i razumjeti kada je vrijeme da ih izrazite, a kada ne. Stoga vam nije problem steći prijatelje i prilagoditi se timskom radu.

Siluetu broj 2

Vi ste neovisna osoba. Kada ste u paru, poštujete nečiji prostor i zahtijevate da se poštuje i vaš. Uvijek iznesete svoje mišljenje i jedva ga promijenite. Ako želite nešto postići, naći ćete sva sredstva da to postignete, bez obzira koliko je težak put.

Siluetu broj 3

Vi ste kreativna osoba. Uvijek za sve imate maštovite odgovore i rješenja. Volite umjetnost u svim oblicima i uvijek proučavate nove oblike izražavanja.

Najviše vas zanima sposobnost širenja ideja i misli na kreativan način. Nikad se ne zaustavite na prvom odgovoru i uvijek tražite nove mogućnosti.
Sjajan ste savjetnik jer imate jedinstven pogled na stvari.

Siluetu broj 4

Vi ste jednostavna i ponizna osoba. Znate stvari polako uzimati i donositi mudre odluke.

Vrlo ste dobri u odmjeravanju stvari i ljudi jer ne pretjerujete ili minimizirate.

Vaša intuicija rijetko zakaže. U vremenima visokog pritiska vi ste osoba koju svi žele blizu jer ste u stanju uravnotežiti i učiniti da stvari funkcioniraju.