KAKO DA PERTLOM OTKLJUČATE AUTO ZA 10 SEKUNDI: Video pogledalo 16 miliona ljudi, vatrogasac potvrdio – ovo je GENIJALNO

Ovaj trik ako ga izvedete kako valja i ako imate nešto stariji model automobila, pomoći da otključate vrata za 10-ak sekundi. Da biste upalili motor, tu su vam već potrebne neke druge vještine.

Međutim, u slučaju da ste izgubili ključeve od auta, a u njemu su vam ostala važna dokumenta koja su vam neophodna, probajte ovu jednostavnu caku s pertlom. Evo i šta treba da uradite…

Izvucite pertlu iz patika ili cipela (poželjno da bude tanja), napravite malu omču, pa provucite pertlu kroz mali otvor o vrata sve do brave. Omču nemojte da vezujete na sredini pertle, već malo više ka jednom kraju.

Obuhvatite dugmence za zaključavanje vrata omčom, zategnite, povucite i otključajte vrata. Nemojte da odustanete odmah ako vam ne ide iz prve, samo se koncetrišite i uspjećete.

Pogledajte u videu kako to izgleda…

 

Ovaj video je na YouTube kanalu pogledalo više od 16 miliona ljudi, koji su uglavnom zahvaljivali autoru trika na genijalnoj ideji. Javio se i jedan vatrogasac:

“Čoveče, ovo je sjajno! Ja sam vatrogasac i često moramo da ulazimo u automobile drugih ljudi, ponekad i da ih uništimo kako bismo otvorili vrata. Ovo ću definitivno da probam sljedeći put”, napisao je.