Kada se srodne duše sretnu: Ako muškarac ovo radi za tebe, znači da si za njega ona prava

Kako da znate da li vas muškarac stvarno voli?

Ukoliko primijetite da se ovako ponaša, znači da ste za njega ona prava i da vas obožava.

Ne boji se vezivanja

Znate, muškarac će vam pokazati ako primijeti da ste zaista ona prava. Taj neće bježati od vas i neće vas nikada eskivirati ili smišljati određene “razloge” da se ne vidite. Biće uz vas kada je sve lijepo i kada je sve teško. Neće se bojati pomisli da će sa vama provesti ostatak života.

Unsplash

Ne nameće svoje mišljenje partneru

Muškarac koji zavoli svoju partnerku, on je zavoli zbog onoga što je ona u tom trenutku. Ne traži od nje da se mijenja na bilo koji način. U toku spoznavanja onog što stoji ispod površine, on će prihvatiti i ono loše i ono dobro. Naravno, pokušavaće da hvali ono što je dobro u vama i vašem ponašanju kako bi postali najbolja verzija sebe. Sve vaše nesigurnosti trebale bi da postanu totalno nevidljive kada provodite vrijeme sa onim kojeg volite i koji vas voli.

Unsplash

Ne dopušta da nevažne stvari utječu na vezu

Naravno, biće i nesuglasica. Ali mi biramo da li će te nesuglasice utjecati na vezu sa osobom koju volimo. Ako vas muškarac zaista voli, on će na svaki način željeti da sačuva vašu vezu, pa makar to značilo i prelazak preko određenih loših stvari. A, ako ipak dođe do nekakvog verbalnog sukoba, taj muškarac će se brzo “opasuljiti” i gledaće da smiri stvari. On je svjestan toga da je vaša veza najvažnija stvar i da mora naći rješenje. Sreća je važnija nego da jedno od vas bude u pravu.

Unsplash

Ne plaši se da objavi vašu vezu

Ako vas voli, neće da se stidi vas, jel tako? Taj će cijelom svijetu sa ponosom da pokaže da ste par! Onaj koji se premišlja oko vaše veze na sve načine će da pokuša da vas sakrije od okruženja.

Unsplash

Planira zajedničku budućnost

Onaj muškarac koji vas voli, sve vezano za budućnost planiraće zajedno sa vam. Ma, centar tih planova morate biti vi! On je siguran da želi da provede ostatak života sa vama. Biće uz vas i vi ćete biti dio njegovog puta i krajnjeg cilja. A vaše prisustvo će njemu dati snage da bude bolji i jači i on će biti svestan toga da niko drugi ne može zauzeti vaše mjesto.

Unsplash

Trudiće se da strast uvijek bude svježa

Muškarac koji vas voli se neće stiditi da pokaže svoja osjećanja, ma gde bio. On će se truditi da vam se sa vremena na vreme udvara kao da ste na početku veze. Pozvaće vas na romantičnu večeru, zagrliti vas, uzeti neki skromni poklončić, preskočiti ogradu kako bi ukrao ružu, smišljao pjesmicu… dobro, možda ne ovo poslejdnje… Ali u iznenađenjima i tim sitnim detaljima je draž jedne zdrave, sigurne veze u kojoj oba partnera rade na tome da oboje budu srećni, zadovoljni, i najbolje verzije sebe.

Sve ovo funkcioniše u oba smjera. Dakle dame, nije samo do muškarca u vašoj vezi, već i do vas. Ako taj muškarac, koliko god da vas voli i koliko god da smatra da ste vi ona prava, ne vidi nikakav odgovor sa vaše strane, od te veze neće biti ničeg.