JASAN ZNAK DA LUDI ZA VAMA: Govor tijela koji otkriva pravu istinu o vašem odnosu

Neke veze započinju stidljivim pogledima i pokušajima da se uhvatite za ruke.

U nastavku pogledajte kako možete prepoznati šta se događa u vašoj vezi bez ijedne riječi.

Sve je uredu. Sviđate se jedno drugom.

Primjećujete kako se oči vašeg partnera susreću sa vašima i zadržava se pogled malo duže nego što bi trebao. Ako se nakon nekog vremena radnja ponovi, možete biti sigurni da vam se on / ona sviđa.

Ako tokom razgovora ili šetnje vaš partner pokušava da okrene svoje tijelo prema vama, to je definitivno znak njegovog interesovanja za vas.

Pixbay

Ako žena ima osjećaje prema vama, podsvjesno će pokušati saviti tijelo prema vama dok će joj leđa držati ravno, što će učiniti da njena figura izgleda bolje. Muškarci, u ovom slučaju, pokušavaju izgledati veće i jače.

Oni ispravljaju tijelo. Tokom razgovora oni se ponekad naslone na zid rukom u nivou vašeg ramena kako bi ušli u vaš lični prostor.

Ponekad ćete primijetiti da, nakon što ste ispričali neku šalu, osoba koja je to rekla gleda vas i čeka vašu reakciju.

Pixbay

Ako primijetite da muškarac u vašoj blizini nosi holivudski osmijeh, to definitivno može značiti da je zaista sretan, prema riječima psihologinje Patti Wood.

Ako počnete primjećivati ​​da je osoba počela koristiti iste geste i intonacije kao i vi, to ne znači da je vaš novi obožavatelj ili da vas pokušava zadirkivati. Vjerovatnije je da mu se sviđate i kopira vas podsvjesno.

Pixbay

Nešto ide po zlu. Morate razgovarati.

Ako je njeno tijelo je okrenuto od vas, ne gleda vas u oči i pokušava držati distancu. Sve su to bezuslovni znakovi problema i antipatije.

Kada vaša druga polovica pokušava izbjeći intimnost, njegovi su poljupci postali brzi i formalni. Ako se, kada zaspi, okrene od vas i spava u položaju fetusa, to je alarmantan znak za vašu vezu.

Ako se sve vaše šale dočeka neiskrenog i napetog osmijeha ili ako vašu svaku inicijativu prati slab entuzijazam, znači da niste zanimljivi svom partneru. Ne trebate gubiti vrijeme.

“Blokovi” tokom razgovora, kao što su prekrižene ruke i noge, razlog su za razmišljanje je li u vašoj vezi sve u redu. Ako je njegov glas nejasan, govor je oštar, a oči uvijek spuštene, na to vrijedi obratiti pažnju.

Tokom šetnje, ako zaostanete i vaš partner se ne osvrne ili uspori, to znači da u vašoj vezi nešto ne štima.