IZNENADIT ĆETE SE: Ovo je vaš NAJGORI dio ličnosti prema horoskopskom znaku

Da li ste svjesni šta je ono što kod vas predstavlja najgoru karakteristiku? Ako niste, pogledajte i pokušajte da popravite, kako biste bili još uspješniji i voljeniji.

Ovan

Vi uvijek želite biti sigurni da ste u centru pažnje. Možete pronaći izvjesnu utjehu u činjenici da ste vrlo vrijedni i posvećeni. Jako se trudite da dobijete sve što želite i zbog toga ste uznemireni ako osjećate da vam ne ukazuju priznanje za sve što ste postigli. Želite da se svi dive uvijek vašim ambicijama.

Bik

Vi volite da glumite žrtvu. Kao Bik, vrlo ste tvrdoglavi. Ipak, nekad se nađete u nezgodnoj situaciji koja ugrožava vaš integritet. Tada volite da se sažaljevate i čekate da drugi dođu i spase vas od vas samih. Previše se oslanjate na to da će vaši prijatelji doći da zatrpaju rupe koje ste sami sebi iskopali.

Blizanci

Vi odbacujete ljude tako odlučno i nemilosrdno da je to zastrašujuće. Vrlo ste osjetljivi i čak i najmanji problem od strane vaših prijatelja može dovesti do toga da odete i porušite sve mostove za sobom.

Rak

Vaša emotivnost najgori je dio vaše ličnosti. Toliko ste osjetljivi da dolazite u situacije da emocije potpuno kontrolišu vaš život. Zbog toga možete donijeti mnoge pogrešne odluke i napraviti pogrešne izbore u životu. Morate naučiti da bolje kontrolišete svoje emocije kako biste sačuvali kontrolu nad spostvenim životom.

Lav

Vi ste nemilosrdni u isticanju sebe. Želite da uvek budete na vrhu. Želite da uvijek budete u prvim redovima i nemate problem da uradite čak i loše stvari kako biste se probili. Često umete da iskoristite i gazite druge ljude kako biste postigli uspjeh. Zaista bi trebalo da se potrudite da pomognete sebi kako bi sa ovim prestali.

Djevica

Vi ste pravi predstavnik fraze da bijeda voli društvo. Ako ste uznemireni, to moraju svi oko vas da znaju. Svoju negativnu energiju prenosite na druge i svoja loša osećanja pretvarate u virus kojim ćete zaraziti sve oko sebe.

Vaga

Vi umijete da iskorištavate druge ljude. Kao Vaga, vi ste vrlo prijatni i harizmatični. Ljudima se svidite gotovo momentalno. Ipak, vi ovaj svoj dar ne koristite uvijek u plemenite svrhe. Često manipulišete ljudima koristite ih kako biste dobili ono što želite, iako to po njih neće biti dobro.

Škorpija

Najgora stvar kod Škorpija jeste da zapravo uživaju u patnji i bolu drugih ljudi. Na neki čudan način pruža zadovoljstvo da znate da se loše stvari dešavaju ljudima oko vas, ali ne i vama.

Strijelac

Vi volite da na čudan i sadistički način hranite nesigurnosti drugih ljudi. Uživate u tome da se ljudi oko vas osjećaju neprijatno i nesigurno. Bez problema dajete grube komentare kako biste namjerno povrijedili druge. Ovu svoju osobinu naročito pokazujete kada se osjećate napadnuto ili ugroženo.

Jarac

Vi ste nevjerovatno paranoični oko svega. Čini vam se da se cijeli svijet urotio protiv vas. Nikad niste naučili da vjerujete drugim ljudima. Vaša nesposobnost da vjerujete drugima je zapravo razlog zbog kog vam se toliko loših stvari dešava.

Vodolija

Vi ste jako egocentrični. Uz to ste i vrlo pametni i logični. Imate vrlo racionalan i metodičan pristup svakoj situaciji i znate koje izbore treba da pravite. Ipak, sve što radite usmjereno je na vašu dobrobit. Niste u stanju da nekad uradite nešto što bi donelo korist i drugim ljudima.

Ribe

Vi ste toliko puni sebe, što je čudno, jer ste istovremeno i vrlo emocionalni. Puni ste različitih nesigurnosti i to pokušavate da kompenzujete time što ste vrlo arogantni i hvalisavi. Čim ste na nešto ponosni, nemate problem da se svim ljudima neprestano hvalite time.