Izaberite hvatač snova koji vas najviše privlači: Saznajte šta vas čini izuzetnim

Vjekovima su Indijanci koristili hvatače snova koje su stavljali iznad kolijevke ili kreveta. Mreža je hvatala loše snove, a dobri snovi su se spuštali niz pera kako bi ih osoba koja sanja zapamtila.

Hvatači snova dolaze u svim oblicima, veličinama i dizajnima, od kojih svaki otkriva ponešto o korisniku.

Hajde da vidimo kolika je moć hvatača snova i šta o vama otkriva hvatač snova koji vas najviše privlači.

 

 

Hvatač snova #1:

Ako ste izabrali ovaj hvatač snova, vi ste iskren i pouzdan prijatelj. Kada nekog dobro upoznate, počinjete slijepo da mu vjerujete. Zauzvrat, očekujete od drugih da i vama vjeruju. Ponekada vam je teško da se izborite sa svojim emocijama, naročito kada vas nešto uznemirava.

Hvatač snova #2:

Ovaj hvatač snova simbolizuje nevinost i čistoću. Klonite se prikrivene mržnje u životu i fokusirate se na stvari i ljude koje volite. Kada stvari ne idu kako ste ih zamislili, vi ćete se radije izolovati kako biste sačuvali harmoniju i savršenstvo.

Hvatač snova #3:

Vi ste optimistična i ekstrovertna osoba. Smatrate da je oslobađajuće prihvatati ljude bez osuđivanja. Ipak, sami se bojite osude od drugih i previše vremena trošite na donošenje odluka.

Hvatač snova #4:

Vi ste fina i saosjećajna osoba koja je uvijek podrška drugima i njih stavlja na prvo mjesto. Zbog vaše saosjećajnosti, riječi i djela drugih vas povređuju više nego što bi trebalo.

Hvatač snova #5:

Ako ste izabrali ovaj hvatač snova, vi ste nezavisna i odlučna osoba. Jednom kada nešto odlučite, nećete se predomisliti čak i ako vas najbliže osobe budu ubeđivale. Pozitivna strana je što vam to pomaže da pobijedite pesimizam i strah, a negativna to što ste skloni da zastrašujete druge i odbacite čak i dobre savjete.