IZABERI NAJSLAĐI LJUBAVNI PAR i saznaj svoju ljubavnu sudbinu za mjesec JULI!

Iza svake od tri ponuđene ljubavne slike, krije se jedna ljubavna sudbina za narednih trideset dana. Sigurno vas zanima što će vam donijeti ljubav i kakvi vas trenuti čekaju.

Da biste to saznali, morate se odlučiti za samo jednu od ponuđene tri ljubavne slike. Nakon što se odlučite, mi ćemo vam reći kakva je vaša ljubavna sudbina…

SLIKA BROJ 1

Ako je vaš odabir ova slika, odmah da vam kažemo da ako želite spasiti ljubav, ljubavnu vezu i sačuvati partnera, kao i on vas, da ćete oboje morati poraditi na vašim međusobnim odnosima. Moguće da će vas pratiti nesuglasice koje će dovesti do udaljavanja jednog og drugog.

Sve se može riješiti ako ima ljubavi i kompromisa, kao i razumijevanja. Ako vam toga neće manjkati, riješit ćete sve nastale probleme. Ali, ukoliko proradi tvrdoglavnost i inat, moguće je da će vaše svađe ostaviti trajne posljedice na vaš odnos, pa čak možemo reći da je moguć i ljubavni kraj.

Ako niste u vezi, nažalost morat ćete se još malo strpiti, jer kroz naredni period, kako sada stvari stoje, ipak nećete pronaći osobu sa kojom bi ostvarili ljubavnu vezu. Posvetite se sebi i nekim drugim stvarima, a ljubav nemojte forsirati, jer ovo nije pravo vrijeme za ljubav.

Sve će doći na vrijeme, samo treba još malo vremena i strpljenja. Zaslužujete biti sretni i voljeni i bit ćete i to onda kada se najmanje tome budete nadali.

SLIKA BROJ 2

Ako ste izabrali ovu sliku, moramo vam reći da sa tim odabirom niste pogriješili, jer će vaša ljubavna situacija narednih tridesetak dana biti više nego dobra. Ako ste u vezi, pred vama su dani u kojima neće biti nikakvih napetih situacija, prepirki, nesuglasica niti išta sličnog.

Ništa vam neće stvarati probleme niti će itko stajati na putu vaše sreće. A ni ne smije, jer ne smijete dozvoliti da se bilo ko petlja između vas dvoje, jer gdje je dvoje, za treću osobu nema mjesta. Svatko si kroji život onako kako sam želi.

Ukoliko ste slobodni, sudbina vam šalje osobu u vaš život koja će vas već od prvih trenutaka osvojiti. S pravom ćete tako ostati zavedeni, jer će ta osoba biti divna i svakako vrijedna vaše pažnje. Smiješi vam se ljubavna budućnost kakvu ste si oduvijek priželjkivali. Ništa neće stajati na putu vašoj zajdničkoj sreći. Uživajte i ostanite sretni.

SLIKA BROJ 3

Ako je vaš odabir upravo ova slika, onda da vam odmah na početku kažemo da je pred vama fantastično vrijeme, posebno za ljubav, romantiku i ljubavne odnose. Ako ste zauzeti, ovo će biti pravo vrijeme za ljubav i zajedničke dogovore, kao i realiziranje planova.

Vladat će veliko razumijevanje, a ni kompromisa neće manjkati, te ćete odlučiti zajednički oko nekih stvari oko koji se do sada niste mogli složiti. Uživat ćete u zajedničkom provedenom vremenu više nego ikada. Moguće da će kasnije doći do nekih manjih problema, ali vrlo je važno da od malog problema ne napravite veliki problem, jer to onda za sobom vuče i određene posljedice.

Ukoliko ste slobodni, sudbina vam u život šalje osobu iz prošlosti. To može biti bivša ljubav, a može biti i netko za kim vaše srce pati zbog neuzvraćene ljubavi. Započet ćete vezu sa osobom iz prošlosti i pronaći utočište i  sreću. Bitno je da ne dozvolite da bilo tko utječe na vas zbog vaše odluke. Sami odlučite što je najbolje za vas.