Evo šta znači ako ste rođeni 1, 2, 3, ili 4. u mjesecu – svaki broj u datumu našeg rođenja ima posebno značenje

Prema numerologiji, svaki broj u datumu našeg rođenja ima posebno značenje i oslikava deo našeg karaktera. Evo šta znači ako ste rođeni 1, 2, 3 ili 4 dana u mjesecu…

Ako ste rođeni prvog dana u mjesecu – energija broja 1:

Energija broja 1 u numerologiji povezuje se sa liderskim sposobnostima i označava osobu koaj je rođena da bi bila vođa. Broj 1 u datumu rođenja simbolizuje osobu sa većom snagom volje, dobrim samopouzdanjem i originalnim pristupom.

Obraćaju pažnju an detalje, ali ajsno vide i celovitu sliku stvari. Ove osobe su izuzetno osetljive, ali znaju kako da kontrolišu i prikriju svoja osećanja. Često su skloni potiskivanju emocija, što uzrokuje emotivne rane i sprečava ih da se sa lakoćom kreću kroz život.

Ako ste rođeni drugog dana u mjesecu – energija broja 1:

Vrlo ste osjećajni i imate izoštrena čula i pojačanu intuiciju. Vaša topla priroda i emocionalno razumjevanje čine da ste često na vodeći na listi najboljih prijatelja. Ipak, vaša mna je što od drugih stalno tražite naklonost i potvrdu.

Lako i brzo stičete prijatelje, ne volite samoću. Kroz život vas vode pojčane emocije koje ne možete da kontrolišete. U ljubavi ste odani, predani i strastveni.

Ako ste rođeni trećeg dana u mjesecu – energija broja 1:

Imate sjajnu vitalnost i istrajnost. Energija broja 3 pomažđe vam da se brzo oporeavite od svakog neuspeha, bilo fiičkog, bilo mentalnog. Vi ste slobodne, nemirne i divlje prirode, ali ste spremni da preduzmete laganu strategiju kada je to potrebno.

Uvijek ostavljate dobar utisak i vrlo ste vešti sa rečima, odnosno imate sjajne komunikacione sposobnosti. Podložni ste brzim usponima i padovima, jer se lako opustite kada dođete do vrha. Ljubazni ste i kada volite, to uvijek radite potpuno iskreno.

Ako ste rođeni četvrtog dana u mjesecu – energija broja 1:

Imate odlične menadžerske sposobnosti i vrlo ste organizovani. Odgovorni ste i samodisciplinovani – to je tajna vašeg uspeha. Vi ste iskrena, ozbiljna i vredna osoba. Delujete spolja hladno i čelično, ali unutar vas krije se nežno i osećajno srce.

Vrlo kontrolisano pokazujete osećanja i često ih potiskujete, naročito ona negativno. To se može negativno odraziti navaše mentalno zdravlje. Budite slobodniji, otvorite srce. Moguće je istovremeno pokazati osećanja i ostati racionalan – pronađite balans.