Evo čime se danas bavi dječak iz „Ko to tamo peva“

Kultni film “Ko to tamo peva” 40 godina nakon premijere ponovno će se prikazati na Filmskom festivalu u Kanu, na inicijativu producentske kuće Centar film, piše N1.

Film Slobodana Šijana i scenariste Dušana Kovačevića prije 40 godina je u Kanu osvojio nagradu publike, a sad će se prikazati u sklopu programa Cannes klasik koji predstavlja retrospektivu najznačajnijih ostvarenja u historiji festivala.

“Vest me obradovala. Lepo je kad se najznačajniji filmski festival na svetu seti vašeg filma posle 40 godina. To znači da će ga videti veći broj pravih ljubitelja filma u svetu i da film postaje deo jedne prestižne kolekcije Kanovih otkrića, koju će mlađi gledaoci želeti da upoznaju”, izjavio je Šijan.

U višestruko nagrađivanoj satiričnoj Šijanovoj i Kovačevićevoj komediji, zapažene uloge su ostvarili Pavle Vuisić, Aleksandar Berček, Danilo Bata Stojković, Mića Tomić, Dragan Nikolić, Neda Arnerić, Slavko Štimac, Taško Načić i Boro Stjepanović, a zvezda filma postao je i Nenad Kostić, koji je imao samo 11 godina kad je osvojio gledaoce širom Jugoslavije.

On je u devedesetima jedno vrijeme radio kao DJ, nakon toga zaposlio se kao policajac, a još od 2002. godine radi kao vozač autobusa u Beogradu.