E ovako se muva djevojka: Kad primjeniš ovih 7 savjeta kapituliraće i ona sa najkamenijim srcem

Nemojte pretjerano koketirati niti izmišljati. Opustite se, budite ono što jeste. Pokažite joj ko ste, ali ne pričajte previše o sebi. Zanimajte se za njen život, ali iskreno.

1. Budite znatiželjni

Podstaknite je da priča o sebi. Budite iskreno zainteresovani za sve u njenom životu i za stvari koje su joj važne. Pazite da ne pretjerate i budite iskreni.

2. Pričajte i o sebi i onom što volite


Budite spremni da odgovorite na pitanja o sebi. Posljednje što želite je da ona misli kako vam je život dosadan. Pokažite da postoje stvari oko kojih osjećate strast i o kojima ćete uzbuđeno razgovarati. Dajte joj razlog da želi da sazna više o vama.

3. Pazite na sebe

Prezentacija je bitna, ali isto tako ne morate biti najatraktivniji momak na svijetu. Držite do higijene, ošišajte se i nemojte uvijek nositi istu majicu. Pokažite joj da znate kako se pobrinuti za sebe.

4. Obratite pažnju na nju


To ne znači da zurite u nju dok joj ne bude neprijatno, ali pokažite joj da je slušate. Ako vam nešto priča, poslušajte je – i postavite par pitanja kad je prikladno. Ako ste izašli s prijateljima i ona vam spominje omiljeno piće, uzmite joj jedno sljedeći put kad budete u gradu. Dajte joj do znanja da je dovoljno zanimljiva da upravlja vašom pažnjom.

5. Neka vidi najbolje od vas

Kad je to moguće, želite da vas žena koja vas zanima vidi u najboljem svetlu. Zato je pozovite u izlazak sa svojim prijateljima. Ili predložite odlazak na koncert vašeg omiljenog benda. Pronađite prilike da joj pokažete najpouzdanijeg i najsretnijeg sebe.

6. Nasmijte je, ali na pravi način


Dobar smisao za humor može biti jako privlačna osobina ako je nasmijte kako treba. Zapamtite, pokažite joj svoje najbolje osobine, dakle nemojte ismijavati druge ili se grubo i nepristojno šaliti. Ako želite nekome da se rugate, rugajte se sebi, to čak može biti simpatično.

7. Malo flertujte

Da, flert nije odgovor, ali kad je pravi trenutak, nije loše dati ženi do znanja da vam je privlačna. Možete joj reći samo: “Super izgledaš večeras”, glavno da ona može reći da mislite da je sjajna, ali ne i da joj je neprijatno da se druži s vama.

Ako joj se svidi što govorite, naći će način da vas obavesti da je i ona zainteresovana, piše YourTango.