Dobro pogledajte, šta prvo vidite na slici? Najjednostavniji test otkriva vaš skriveni karakter

Testovi zasnovani na optičkim iluzijama su izuzetno popularni u današnje vrijeme. Korisnici Interneta ih vole, a takođe ih koriste i psiholozi u svojim analizama.

Pogledajte dobro, šta prvo vidite na slici?

Ako ste prvo videli dva ljudska profila …

Možda to niste znali o sebi, ali vi ste, zapravo, vrlo orijentisani na ljude, odnosno važno vam je da budete okruženi njima. Vi ste ste ekstrovertna osoba koja crpi energiju iz druženja sa drugima. Slobodoumni ste i uživate u otkrivanju novih stvari.

Samo, povedite računa da se okružite “pravim”, pozitivnim ljudima koji će vam biti podrška. Oni drugi će djelovati na vas kao “energetski vampiri”, izmoriće vas i “ubiti” optimizam.

Ako ste prvo vidjeli svijećnjak…

Možda za sebe kažete da niste nametljivi, ali zaprvo ste u priličnoj mjeri introvert. Ne razmišljate mnogo o drugima, o spoljašnjim utjecajima, dešavanjim, više se bavite sopstvenim mislima i samoanalizom.
Više uživate da vrijeme provodite kod kuće, nego da izlazite i budete okruženi velikim brojem ljudi. Uvijek radije birate društvo nekolicine bliskih prijatelja, nego da upoznajete nove. Povedite računa, pretjerana povučenosti vodi u osamljenost. Čak i kad vam nije do toga, natjerajte se da promijenite rutinu, raznovrsnost će vam prijati.