DAME, OVO ĆE VAS ZANIMATI, MUŠKARCI SU PRIZNALI: “Samo sa ovakvim ženama možemo biti u vezi”

Postoje određeni tipovi žena koje najviše privlače muškarce, baš kao što neke žene privlače određeni tip muškaraca.

U nastavku saznajte sa kakvim ženama bi muškarci voljeli da budu. Ovakav tip ličnosti ga najviše privlači.

1. Žena koja je samouvjerena

Samopouzdanje, kao što već vjerovatno i znate, igra glavnu ulogu kod privlačenja suprotnog spola. Naravno, u pitanju je neka normalna količina u kojoj se osjećate zadovoljno svojim izgledom i generalno životom. Muškarcima je jako privlačno kada vide da žena zna koliko vrijedi i zato se ovakve žene nalaze na prvom mjestu.

2. Koja voli avanturu i zabavu

Pod avanturom i zabavom se smatra avanturistički duh i želja za putovanjima i istraživanje novog, ali i iste stvari prenesene u krevet. Muškarci vole kada je svaki put drugačije, zabavnije i bolje.

Pixbay

3. Koja voli da eksperimentiše

Najljepši dio veze jeste uživanje u novim iskustvima.

4. Koja bodri i stalno je tu

Muškarcima je potrebno da je neko tu za njih u bilo kakvoj situaciji. Nakon teškog dana na poslu ili bilo kakvog lošeg iskustva u životu, žena koja će biti stalno tu je nešto najbolje što svaki muškarac može da ima.

Pixbay

5. Kada je vesela i duhovita

Muškarci nam preporučuju: pokažite svoje pravo, veselo lice i slobodni duh koji se krije u vama. Pričanje glupavih viceva, smijanje za najmanju sitnicu je veliko “da” za sve muškarce. Pored toga što će se dodatno opustiti pred vama, partner pred kojim ćete se ponekad ponašati vickasto će to zaista cijeniti i vidjeti da možete da budete zabavni u bilo kakvoj situaciji.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *