Magazin

Najzgodnija baka na svijetu ima 52 godine, i otkriva tajnu svoje cvjetajuće ljepote

Kad čujemo riječ “baka”, naš um je asocira na stariju ženu sijede kose i mudrih bora na licu. Gina Stewart je žena koja izaziva pravu revoluciju jer redefinira riječ “baka” na najljepši mogući način. Žena dokazuje da su godine samo broj, a s 52 godine čak traži mladog princa koji će joj osvojiti srce.

Gina Stewart ima veliku obitelj i već je baka.

Svi starimo drugačije. Za mnoge ljude starenje znači tu i tamo dobiti koju boru, dobiti koji kilogram viška i tako dalje i tako dalje.

No, kako se pokazalo, to nije slučaj za sve. Neki ljudi žele ostati mladi bez obzira na sve. Gina Stewart je, na primjer, žena koja nosi titulu “najzgodnije bake na svijetu”.

Ova žena iz Australije ima 52 godine i ima 4 djece: Jamesa, 31; Casey, 29 godina; Cody, 26 godina; i Ljeto, 8; zajedno s jednim unukom.

Stewart je samac i traži pravu ljubav.

52-godišnja ljepotica kaže da muškarci svih dobi pokušavaju privući njezinu pažnju, ali kao mama nastoji “paziti” koga će izabrati za očuha svojoj djeci.

“Neudata sam i mislim da sam, kako sam starila i imam kćer, postala oprezna koga puštam u svoj život”, objasnila je manekenka u intervjuu.

“Zapravo ne tražim nikoga posebno. Vjerujem da će se, ako mi je suđeno pronaći ljubav, to i dogoditi, a ja ću se jednostavno zaljubiti vjerojatno kad se najmanje nadam”, dodao je Stewart.

Žena je veliki ljubitelj zdravog načina života.

Stewart ima zasebnu stranicu na Instagramu koja je posvećena njezinim savjetima kako ostati mlada i lijepa. Ondje dijeli nekoliko stvarno zgodnih savjeta, a svaki se temelji na njezinom životnom stilu.

Naslov u njezinoj biografiji glasi: “Zdravlje, bogatstvo, blagostanje, um, tijelo, duh. Voda je život. Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana.”

52-godišnja ljepotica ljubiteljica je tjelesne aktivnosti, ali i pozitivnog načina razmišljanja. Ona vjeruje da te stvari pomažu u postizanju izvanrednih ciljeva onima koji ne žele stariti. Stewart promiče ideju zdrave prehrane, a čini se da su joj jabuke i avokado najdraži u njezinoj beauty rutini.

Žena savjetuje i namakanje u toplim kadama te hvali učinak toplica.

Gina Stewart nije jedina koja nadahnjuje ljude svojom ljepotom koja ne blijedi. Priča o još jednoj ženi, Joleen Diaz, jednako je fascinantna kao i Stewart, koja izgleda mladoliko poput svoje kćeri i čak izlazi s njom na dvostruke spojeve. Dobijte svoju dnevnu dozu inspiracije od ovih nevjerojatnih žena upravo sada!