OVAKO SE PONAŠA KADA ŽELI PREKINUTI VEZU: 7 znakova koji ga otkrivaju

Kako se muškarac ponaša kada će raskinuti sa vama

1. Njegovo raspoloženje se često mijenja. Što god radili, nije tako. A sve što je volio i prije, čini se, sada ga to samo nervira. On neprestano dogovara svađe oko sitnica i počinje izbjegavati vaš dodir.

2. Pokušava vam dati razloge da ga napustite. Tek se počinje ponašati odvratno.

3. Izražava sumnju u vašu vezu. Kao da pokušava zasijati u vama pomisao na razdvajanje. Kaže: „Možda je ovo sve uzalud“, „Trebalo je zaustaviti sve kad smo se zadnji put posvađali“, „Rekao sam ti da ništa neće uspeti“ itd.

4. Tvoji nedostaci prestali su mu smetati . Šta prije nije volio i želio je promijeniti u tebi, sad ga to ne zanima. Upravo je postao ravnodušan i to je najgore od svih.

5. On upoređuje vaš odnos sa drugima Sa svojim prijateljima, bivšim, i bilo kim. Kao da želi pokazati da mu dajete manje od drugih.

6. Ako ste nekada voljeli puno razgovarati, tada će alarmantan znak biti da muškarac prestaje komunicirati s vama . Ne govori kako mu je prošao dan, ne zanima ga tvoj. Na pitanje on odgovara suho i kratko.

7. Ako je vaš muškarac prethodno bio vrlo strastven, drag, aktivan i emotivan, a sad vam je postao kao ravnodušan – anksioznost! Možda je prestao odgovarati na vaše pozive i poruke ili vas predugo čeka da odgovorite.
infpult.info