5 STVARI KOJE ŽENE RADE, A KOJE POTPUNO IZLUĐUJU MUŠKARCE: Oni stvarno ovo vole!

Ženska privlačnost predmet je mnogih članaka, filmova i programa obuke. Ali, još uvijek odolijeva karakterizaciji. To nije nešto što treba mjeriti i označavati, to treba osjetiti.

Kad privlačnost postane druga priroda ženi

Šarmantna žena uvijek kontrolira kako izgleda. To ne znači da se trebate forsirati da se stalno smijete. To znači ostati šarmantan čak i kada ste sami. Zapamtite, ovo se ne odnosi samo na to da dobro izgledate drugim ljudima, već da zapravo uživate sami sa sobom.

Kad žena voli sebe

Nema smisla raditi do smrti radi uspjeha u poslu ili usrećivanja svojih najmilijih – ova cesta vodi u nigdje! S druge strane, kada se osjećate opušteno i u miru sa svijetom, imate puno veće šanse da se ispunite kod kuće i na poslu. Obavezno uvijek napunite unutarnje baterije kako biste ostali blistavi i unijeli svjetlost u živote drugih.

Kad žena prije svega stavi svoje duhovno blagostanje

Svaka osoba svakodnevno se susreće sa mnogo razloga za osjećaj samosažaljenja. Na nama je da li iskoristimo svaku takvu priliku ili poštedimo živce ostajući neometani.

MUŠKARCI OTKRILI NAJGLUPLJE RAZLOGE ZBOG KOJIH SU SE NJIHOVE PARTNERICE NALJUTILE: Da li je realno ovo pod brojem 4?

Kad žena zna kako prihvatiti komplimente

Žena koja ima stila uvijek je u središtu pažnje. Zna kako prihvatiti komplimente. Zna koliko vrijedi. Kad joj kolegica pohvali izgled, ne odgovara: “Neka, ova bluza je stvarno stara!” Ona to jednostavno uzima zdravo za gotovo, zahvalivš zauzvrat.

Kad je ženi ugodno sa svojim tijelom

Ako i dalje mislite da lijepa žena mora posjedovati figuru pješčanog sata ili određene dimenzije bokova i struka, onda je krajnje vrijeme da se nasmijete ovom stereotipu i zaboravite na njega. Da bi izgledala atraktivno, žena ne mora nositi uske traperice ili haljine koje su dvije veličine premale. Umjesto toga, njena odjeća mora biti u skladu s njenim tijelom.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *