4 HOROSKOPSKA PARA KOJA ĆE SE TOKOM PROLjEĆA 2020. GODINE, ZALJUBITI KAO NIKAD U ŽIVOTU

4. Bik i Rak

Vrlo neobična kombinacija, koja će ovog proleća doživeti lepe trenutke. Uran je krenuo pravim hodom u znaku Bika, pa vas očekuje i dosta iznenađenja, a Rakovima proleće donosi puno promena, tako da će prepuštanje svojim emocijama i čulima doneti prelep odnos između vaša dva znaka.

3. Jarac i Riba

Planete vaša dva znaka su u svojim sedištima, tokom proleća, koje vam donosi tako karmičke susrete, sudbinske i duboke emocije. Konačno će Jarci malo smekšati i pokazati svoja osećanja, a u tome će vam pomoći mašta i nežnost jedne Ribe.

2. Ovan i Blizanac

Čudna kombinacija, ali Ovnovi, puni energije i snage mogu stupiti u kontakt sa jako zanimljivim Blizancima, koji mogu podstaći intelekt vatrenog znaka. Zajedno ćete doživeti prelepe trenutke, ispunjene mudrim razgovorima i steći ćete utisak da ste konačno našli nekoga ko vas razume.

1. Strelac i Vaga

Ova veza moze otpočeti na nekom lepom dešavanju ili manifestaciji. Delovaće vam kao da tu osobu poznajete ceo život. Iako na prvi pogled čudna kombinacija, ova dva znaka imaće prelepu emotivnu vezu, koja se čak može krunisati brakom. Uživajte!