3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRATI LOŠA SUDBINA DO KRAJA 2021: Očekuje ih 4 mjeseca problema i rizičnih finansija

Astrolozi predviđaju da će početak jeseni donijeti olakšanje i udah svježeg vazduha, novu energiju, ali odjednom će pet planeta krenuti retrogradno. U oktobru Pluton, Jupiter i Saturn počinju da se kreću direktno, što će biti olakšanje.

Novembar donosi dva pomračenja koja donose intezivnu energiju, haos i nestabilnost. Njihova najveća mana je to što izazivaju ljutnju, poplavu emocija i iscrpljenost. U decembru će Venera krenuti retrogradno i to će pomalo uguštiti romantiku, ali donosi i finansijske probleme. Moguće su mnoge napetosti, dogodiće se raskidi u već oštećenim vezama i morate dobro paziti na novac.

Evo koja će 3 horoskopska znaka biti na udaru loše sudbine do kraja 2021. godine:

Ribe

Venerin tranzit u znak Strijelca, koji kvadrira vaš znak donosi neslogu, stres i osjećaj da su stvari stalno “isključive”. Očekujte frustracije u sferi ljubavi i novca, posebno od 7. oktobra do 4. novembra. Zatim, od 24. novembra do 12. decembra, Merkur boravi u Strelcu, komplikujući vašu komunikaciju i planove za putovanja. Tokom ovog perioda očekuje nas i pomračenje Sunca. Na samom kraju jeseni Mars u Strelcu ponovo je u kvadratu sa vašim znakom. Ne očajavajte, ovo je peeriod kada ćete naučiti nešto vrijedno, a olakšanje vas očekuje i tokom sezone Škorpiona (od 23. oktobra do 20. novembra). Svaki izazov koji pređete učiniće da postanete još jači.

Djevica

Djevica, budući da se vaš znak suprotstavlja Ribama, bavićete se mnogim izazovima na romantičnom planu. Vaš ljubavni život i finansijski uspjeh vjerovatno će stagnirati početkom jeseni, ali dobra komunikacija može sve rešiti. Pomračenje Sunca vjerovatno će na vas utjecati tako što će am pokvariti neke planove i otežati organizaciju, što Djevicama može teško pasti. Na sreću, ova energija brzo prolazi. Olakšanje stiže sa vladavinom Jarca i sa zimskom kratkodnevicom.

Ovan

Tokom sezone Vage (od 22. septembra do 22. oktobra) osjećat ćete se razdražljiv, ali veće izazove donosi vladavina Škorpije. Kada Venera uđe u Jarca 5. novembra (ostajući tamo do 2022.), vaš ljubavni život će pretrpjeti ozbiljan udarac, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. decembra. Ova retrogradnost dovodi u pitanje naše odnose, ponovo se vraćamo bivšim ljubavima, ali pravimo i iste greške kao nekada. Merkur u Jarcu od 13. decembra donosi nesigurnost i zbunjenost, ali početak 2022. godine biće sjajan, piše Sensa.rs.

Copy