13 STVARI NA ŽENAMA KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU ODOLJETI: Broj 3 ih najviše izluđuje

Prirodna je želja da im se svidi suprotni spol, i to je razlog zbog čega djevojke pokušavaju pronaći odgovor na pitanje “Šta vole muškarci?” i na kraju poboljšati one dijelove tijela za koje misle da će svakoga izluditi.

Pitali smo se koji bi odgovor na to pitanje dali sami muškarci. Neki njihovi odgovori jako su nas iznenadili.

13. Sposobnost pronalaska izlaza iz neugodnih situacija

Muškarci stalno ponavljaju kako ih privlači prirodnost i u ponašanju i u izgledu. Ispada da je važna i vaša reakcija na neočekivane situacije. Ako djevojka može priznati da je pogriješila umjesto da se pokušava opravdati ili se naljutiti, to je istinski način da zadobije divljenje zainteresiranog muškarca.

Pexels

12. Ljubaznost

Muškarci uvijek primjećuju ljubaznost, pogotovo ako djevojku žele za dugotrajnu vezu. Čak i naučnici imaju dokaz za tu činjenicu.

11. Emocionalno stanje

Prema muškarcima, jedan od najneugodnijih ženskih tipova su djevojke s negativnim pogledima na svijet. Muškarci primjećuju sve što vam smeta u životu i s vremena na vrijeme pogoršava vaše raspoloženje: gadan posao, svađe s roditeljima, patnje zbog neispunjenih snova. Oni počinju povezivati ​​vašu sliku s tjeskobom dok žele imati izvor pozitivnosti. Zbog toga ih lako očaraju sretne žene koje mogu uživati ​​u životu.

Pexels

10. Nokti

Mnoge su djevojke sigurne da nikoga osim majstora za manikuru ne zanimaju njihovi nokti. Međutim, čini se da muškarci cijene dobro njegovane ruke (iako možda ne primjećuju točnu boju laka za nokte ili oblik noktiju) jer im to pomaže da prepoznaju koliko se dobro djevojka brine o sebi.

9. Finansijsko stanje

Žene su željele jednakost prava i to su dobile. To je razlog zašto ne samo žene gledaju na finansijsko stanje muškaraca, već i obrnuto. Da, ova tema je vrlo osjetljiva, ali je važna. Stoga budite sigurni da se muškarci pitaju o vašim finansijama. Ako zarađujete više novca nego on, možda će mu trebati malo vremena da shvati je li sposoban suočiti se s takvom situacijom. Ako zarađujete manje od njega, možda će mu trebati ovo vrijeme da utvrdi jesu li vaši interesi isključivo finansijske naravi.

Pixbay

8. Samopoštovanje

Za muškarce nema manje atraktivne žene od one koja uvijek dovodi u pitanje vlastitu ljepotu.
Samopouzdanje u ljepotu obično nadoknađuje bilo kakve zamišljene ili stvarne nedostatke u izgledu. Shvativši to, lako se može postati vrlo lijepa žena o kojoj muškarci sanjaju.

7. Stav prema drugim djevojkama

Ako ste bacili neljubazan pogled na lijepu djevojku koja prolazi pored, ili, štaviše, dopuštate sebi neugodan komentar o njoj, možete biti sigurni da je vaš muškarac to primijetio i protumačio je kao da ima čitav niz kompleksa.

Pexels

6. Stil

Neki muškarci nisu tako dobri kad su u pitanju praćenje najnovijih modnih trendova, ali to ne znači da im nije stalo do izgleda. Vaš stil može biti presudan faktor za predstavljanje vas, jer svaki muškarac ima svoje mišljenje o tome kako bi njegova djevojka trebala izgledati.

5. Obuća

Da, muškarci su izuzetno pažljivi prema osobi koja ih zanima – od noktiju do obuće. Ne, ne pokušavaju identificirati dizajnera vaše cipele ili se sjećati pravila kombinacija boja između cipela i torbi; oni obraćaju pažnju na to koliko se ugodno osjećate u svojoj obući.

Pexels

4. Broj prijatelja

Za muškarce je važno da njihova djevojka ima svoj život s pravim prijateljima. Uznemiruju ih odsutnost bliskih prijatelja i brojnih poznanstava koja se neprestano mijenjaju.

3. Smijeh

Bez mnogo riječi ovdje, djevojke koje se ne boje pokazati svoje osjećaje uvijek očaraju muškarce.

Pexels

2. Smisao za humor

Kada opisujete savršenu djevojku, uvijek ćete naći takvu tačku kao smisao za humor

1. Težnje

Živimo u svijetu punom događaja i ritmova. To je vjerovatno razlog zašto je želja za životom, pretvoranje velikih, ludih snova i planova u stvarnost, a pritom još uvijek traži izvore nadahnuća, vrlo je važan faktor da djevojka bude privlačna muškarcima. Pasivnost i lijenost kod djevojaka odbijaju moderne muškarce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *