10 ljudi koji ne izgledaju u skladu sa svojim godinama

Dobri geni, zdrav način života ili skupocijena njega, ne zna se u čemu je tajna, ali nad ovim ljudima vrijeme nema moć.

Dok se mi borimo sa borama i farbamo sijede oni izgledaju kao da umjesto jutarnje kafe piju eliksir mladosti.
Za njih su godine samo broj.

Chuando Tan

Fotograf iz Singapura ne krije da brižno vodi računa o svom tijelu: nikada ne liježe u krevet kasno, jede mnogo povrća i redovno trenira.

Možda je glavnu tajnu Chuadno ostavio samo za sebe, jer ipak, ovih jednostavnih pravila se mnogi pridržavaju, ali ne uspijevaju baš svi da izgledaju 20 godina mlađe.

 

View this post on Instagram

 

🧧Lunar new year Day 4 🧧 Water is money ! Water flows, just like money. So what are u waiting for ? 😁

A post shared by C H U A N D O 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey) on

 

View this post on Instagram

 

A grateful attitude, will have a positive impact on your life. #LifeGoals

A post shared by C H U A N D O 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey) on

Yazemeenah Rossi

Još jedna žena sa koje je nemoguće skinuti pogled. Svoju karijeru je ova Francuskinja počela kasno i do 30-te godine je bila obična domaćica.

Sada, ne samo da je tražena u svijetu show biznisa, već je i primjer za mnoge žene, jer dokazuje da godine ne predstavljaju prepreku da izgledate i da se osjećate moćno.

 

View this post on Instagram

 

Self portrait Somewhere in Muscat February 2020… Silver jewel creation @hannahallawati

A post shared by @ yazemeenah on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yazemeenah on

Zaklina Pisano

Je prava ikona stila i dama sa besprijekornom figurom. Ona ne samo da je mama, već je i baka puna ljubavi. Porodica je jako važna za nju, što ona stalno i napominje.

 

View this post on Instagram

 

Nauka kaže da se svakog trenutka milioni ćelija našeg tela menjaju i obnavljaju, tako da posle sedam godina u organizmu gotovo da nema žive ćelije od onih koje smo imali pre. Ćelije dolaze i odlaze, rađaju se i umiru, ali „JA“ je ostalo. Da li sam ja onda moje telo? Očigledno ne! Ako se većina atoma u našem telu periodično zameni, ko smo onda ako ne naši atomi i naše ćelije? Uskoro novi video o važnosti telomeresa za nas mladoliki izgled. Zapratite moj profil na you tubu, nemojte propustiti moj sledeći video, link u mome Bio. Science says that at every moment, millions of cells of our body are changing and renewing, so that after seven years, there is almost no living cell in the body from those we had before. The cells come and go, they are born and die, but “I” is left. Is it, then, my body? Obviously not! If majority of atoms in our body are periodically replaced, who are we if not our atoms and we are not our cells? 💋❤️ If you want to know more Follow my story’s for daily update and subscribe to my YouTube Channel Link in my Bio 💋❤️. Next video I’ll touch important subject Telomeres that is responsible for my, but also yours, youthful look and not only ✨💫 #grandmotherthatlovesfashion #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist) on

Pamela Jacobs

Da bi održala formu Pamela koristi kokosovo ulje za kožu i kosu, a koristi ga i u ishrani, svaki dan pojede šaku badema, ne zaboravlja na piling i eksfolijaciju i često posjećuje saunu.

 

View this post on Instagram

 

Montenegro 🇲🇪

A post shared by Pamela ‘Bonita’ Jacobs (@pamelabonitajacobs) on

Masako Mizutani

Japanska domaćica i majka dvoje djece. Ona aktivno vodi blog u kojem priča o svom načinu života i dijeli savjete za ljepotu.

Svima koji žele da očuvaju mladolikost Mizako savetuje da biraju kozmetiku koja sadrži vitamin E, da ne zaboravljaju da koriste sredstva za zaštitu od sunca i da svakodnevno sami rade masažu lica i tijela. Osim toga, neophodno je paziti na ishranu u koju bi trebalo uključiti avokado, maslinovo ulje, masnu ribu i orašaste plodove. I naravno: bez štetnih navika.

 

View this post on Instagram

 

LOVE

A post shared by Masako Mizutani (@masako_mizutani) on

 

 

View this post on Instagram

 

😊

A post shared by Masako Mizutani (@masako_mizutani) on

Candy Lo

Ona tačno zna kako da pobijedi starost. Ona izgleda kao da ima malo iznad dvadeset godina, iako je zapravo bivša glumica i model proživjela već pola vijeka.

Ellen Ector

Je do 57. godine radila u socijalnoj sferi, a zatim, odlučivši da promijeni svoj život, počela je sa fitnes treninzima. Elen se ne stidi da se slika pored svoje kćerke u kupaćem kostimu.

 

View this post on Instagram

 

If you need me call me on my shell 🐚 #67yearsyoung #blackgirlsworkouttoo @doublebodycurve

A post shared by Ellen Ector (@ellenectorfit) on

Ernestine Shepherd

Ova žena je živi primjer toga da nikad nije kasno. Sa 57 godina je odlučila da počne da se bavi sportom. Sada ona ustaje u tri ujutru i meditira, poslije toga trči 16km, a onda vježba u teretani.

Melisa

Vodi svoj vrlo popularan, video kanal pod nikom melissa55. Žena savjetuje da se hidratantne kreme rjeđe koriste i da se ne koriste proizvodi koji sadrže previše vitamina A.

Ajda Pekkan

Ova turska pjevačica ne skriva da je imala pomoć plastičnih hirurga, ali i podvlači da je uvijek posvećivala pažnju sportu i ishrani. Bez obzira na godine ona ostaje u odličnoj formi, često nastupa i osvaja vrhove top-lista u zemlji.

 

View this post on Instagram

 

🍬🍭❤💫

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

 

View this post on Instagram

 

Yemek de yaparım kariyer de😊 Ajda’nın Mutfağı😘

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on