10 JASNIH ZNAKOVA DA VAS MUŠKARAC NE VOLI: Broj 3 je najbolji dokaz!

Jeste li se ikada susreli sa muškarcima s vrlo čudnim načinom ponašanja? Kao da su dizajnirani u tajnoj muškoj laboratoriji da zbune djevojke.

Ovo je prava istina o takvim muškarcima i podijelit ćemo je sa vama.

10. Nema ga mjesecima, a onda se vrati kao da se ništa nije dogodilo.

Šta se dogodilo: Napisao vam je poruke ili vas je nazvao nakon što se duže vremena niste čuli.

Šta mislite da to znači: “Bio je previše zauzet i nije imao vremena da mi piše. Ili je bio u zatvoru, ali bio je nevin. I, naravno, iskoristio je svaku minutu kada je mogao da razmišlja o meni.”

Što to u stvari znači: On se pita da li ste još živi i da li ga i dalje volite.

Pexels

9. On započne razgovor, pa nestane

Šta se dogodilo: On započne razgovor, a onda nestane.

Šta mislite da to znači: Ima hitne poslove kojima mora prisustvovati. Nestalo mu je baterije. Oteli su ga vanzemaljci. Ptica je doletela pored njega i ukrala mu telefon. Ali on je definitivno htio da razgovara sa mnom.

Šta to zapravo znači: Samo vas je želio podsjetiti na sebe u slučaju da ste u dobrom raspoloženju i zaboravili prošlost.

Pexels

8. Ne pokušava nastaviti komunikaciju van mreže.

Šta se dogodilo: Dugo se dopisujete na društvenim mrežama, ali on još uvijek nije predložio sastanak.

Šta mislite da to znači: On je vrlo skroman i plaši se ako mu kažem “ne”. Plaši se vlastitih osjećaja. Nije spreman da upozna tako divnu djevojku. Ali, definitivno će me kasnije pitati za sastanak.

Šta to zapravo znači: Ne želi vas pozvati. On samo treba razgovor, ali ne u stvarnom životu.

Pexels

7. Koristi vas u svojim razrađenim shemama.

Šta se dogodilo: Odlično ste se i proveli zajedno on je iznenada nestao.

Šta mislite da znači: Treba mu još malo vremena da prihvati činjenicu da sada ima blago poput mene. Ispituje moje strpljenje. Ima problema na poslu i trenutno nema vremena za ljubav. Ali, sutra, ili prekosutra ili neki drugi dan, sve će biti dobro između nas.

Šta to zapravo znači: Ne zanimate kao stalnog partnera.

Pexels

6. Želi biti konkurencija ostalim momcima koji vas zanimaju.

Šta se dogodilo: Pojavljuje se samo u onim trenucima kada vas neki drugi momak zanima.

Šta misliš da to znači: Ljubomoran je. Stvari će se od sada razlikovati. Konačno je shvatio da postoje i drugi muškarci koji su zainteresovani za mene, pa će se sad uplašiti da me izgubi.

Šta to zapravo znači: Potrebna mu je stalna konkurencija. Odnos bez konkurencije jednostavno mu nije zanimljiv.

Pexels

5. On traži “posebnu” vezu … ali ne i ljubav.

Šta se dogodilo: Predložio je da ostanete prijatelji, ali on i dalje flertuje.

Šta misliš da to znači: Nije shvatio da je zaljubljen u mene. Boji se da bih rekla “ne”. Ne može da odoli mojim čarima. Smatra da bismo trebali prvo postati dobri prijatelji prije nego što imamo romantičnu vezu.

Šta to u stvari znači: Jasno razumije da ste zaljubljeni u njega. I dok mu je to zabavno, on će igrati. Ali uskoro će mu biti dosadno ili će možda pronaći djevojku i više vam neće trebati.

Pixbay

4. Ne troši dovoljno vremena na vas, a dolazi vam samo kada treba.

Šta se dogodilo: Povremeno se sretnete nakon posla.

Šta mislite da to znači: Tako je zauzet. Jedini slobodan sat koji on provede na romantičnom susretu sa mnom. Tako je lijepo. Ponekad čak i provede noć iako je mogao otići kući. Pa, razumijem. Toliko je iscrpljen da jednostavno ne može kući.

Šta to u stvari znači: Za njega je vrlo prikladno imati stalnog partnera za krevet. No, uskoro će imati vezu i pravu djevojku, a njegov posao odjednom neće biti toliko bitan kao trenutno. I samo ćete se zapitati: “ZAŠTO ?!”

Pixbay

3. Ne upoznaje vas sa porodicom ili prijateljima.

Šta se dogodilo: Vi ste par, ali rijetko viđate njegovu porodicu ili prijatelje. Ili ih možda uopšte ne znate. Sve važne praznike provodite odvojeno.

Šta mislite da znači: Ne želi da me osramoti. Bliza je sa prijateljima i porodicom, zbog čega provodi više vremena sa njima nego sa mnom. On se brine da im se možda neću svidjeti.

Šta to zapravo znači: Ne želi da oni misle da ste mu djevojka ili, još gore, njegova mladenka. To je zato što vas ne vidi tako.

Pexels

2. Ponaša se kao prijatelj.

Šta se dogodilo: Sve vrijeme komunicirate putem interneta. Viđate se često zato što poznajete iste ljude. Dobro se provodite zajedno, ali u tome nema ništa romantično.

Šta mislite da znači: On me voli, ali rane koje je zadobio u prijašnjoj vezi još nisu zacijelile. Bit ću mu najbolji prijatelj, a onda će shvatiti da me voli.

Šta to zapravo znači: Sjajan si prijatelj i lijepo je biti s tobom. Ali ti nisi njegova djevojka. Za njega si samo prijateljica.

Pexels

1. Ne želi da zajedno razgovarati o vašoj budućnosti i ne želi nikakve promjene.

Šta se dogodilo: Kada pokušate razgovarati o svojoj budućnosti, on postaje vrlo tajanstven i postaje vrlo ljut. A ponekad, jednostavno kaže, „Ne znam“.

Šta mislite da to znači: On nije naviknut na činjenicu da je naša veza vrlo ozbiljna. Želi mi predložiti tako da me iznenadi. Međutim, ima nekih finansijskih problema i ne želi da ih imam na ramenima. Kad on riješi te probleme, vjenčat ćemo se.

Šta to zapravo znači: Izgleda da niste najbolji kandidat za njegovu ženu i majku njegove djece. Sviđa mu se kako su stvari među vama trenutno, ali više ne želi ništa. Ne želi razgovarati o budućnosti jer ne želi ništa promijeniti.

Možete li dodati još neke primjere vrlo čudnog ponašanja muškaraca koji vas jako zbunjuju? Pišite nam u komentarima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *