10 horoskopskih parova koji su apsolutno savršen spoj

Vjerovali ili ne u astrologiju, svako od nas je barem jednom u životu otvorio novine na stranici sa horoskopom.

Svaki znak ima svoje osobine, sopstvene snage i slabosti, stvari koje voli i ne voli. Astrologija igra značajnu ulogu u pronalaženju partnera jer vam daje uvid u tuđu ličnost. Pogledajte šta zvijezde kažu – koji se znaci savršeno poklapaju.

#1

Lav predstavlja vatru. Oni su neustrašivi i samouvjereni. Rođeni su za vođu. Vage su miroljubive, kooperativne i pravedne. Lav i Vaga su savršen primjer suprotnosti koje se privlače. Lav voli one koji znaju da se zauzmu za sebe i ne plaše se da iskažu svoje mišljenje. Vaga je ljubazna i lako će učiniti ono što Lav traži. Stoga, oni dijele sinergiju u kojoj Vaga pruža smirenost neuravnoteženoj energiji Lava. Oni stvaraju ravnotežu u kojoj svako podjednako izražava svoje misli i savršeno se razumiju.

Unsplash

#2

Blizance i Vagu povezuje isti element – vazduh. Vazduh predstavlja intelektualne znake. Harmonične Vage unose smirenost u vezu. Blizanci imaju slične osobine, samo su glasniji i duhovitiji. Blizanci će ići izokola kako bi dokazali svoje gledište, a Vaga će izbjegavati svađe ćuteći. Stoga, stvaraju hramoniju u vezi nadoknađujući slabosti onog drugog.

#3

Vodolija i Ovan čine sjajan par jer dijele sinergiju. Energija između njih zna biti stresna i prilično uzbudljiva. Oni su podrška jedno drugom i između njih vlada duboko povjerenje. Drugi znaju biti ljubomorni na ovaj par jer savršeno funkcionišu. Vodolija ima viziju, a Ovan odlučnost da tu viziju ostvari. Oboje su kreativni i ne plaše se da krenu neuobičajenim putem. Čeznu za avanturama u životu za razliku od drugih parova.

Unsplash

#4

Ovan i Rak su klasičan primjer suprotnosti koje se privlače. Ovan je vatreni znak što znači da ga krasi hrabrost i entuzijazam. Sa druge strane, Rak je vodeni znak. On je slika i prilika emotivne i osjetljive osobe. Izvan svih očekivanja, vatra i voda mogu biti dobar par. Oni pomažu jedno drugom da prevaziđu svoje nedostatke. Ovan će podstaći Raka da bude samouvjereniji i nezavisniji, a Rak će probiti sve štitove Ovna i pomoći mu da postane saosjećajniji i upečatljiviji.

#5

Možda ćete se iznenaditi, ali Ovan i Ribe su savršen par. Kada govorimo o ljubavi, nema bolje od one između Ovna i Riba. Ovan ima odlučan pogled na život i jednom kada nešto riješi, neće imati mira dok to i ne ostvari. Ribe su veoma spontane. One nikad ne razmišljaju o posljedicama svojih akcija i žive u sadašnjosti. Oba znaka imaju jednu zajedničku osobinu: uživaju u onome što imaju bez brige o budućnosti. Ipak, impulsivna priroda jednih i drugih može unijeti nestabilnost u vezu.

Unsplash

#6

I Rakovi i Ribe su vodeni znaci. Kada govorimo o romantii, oni su podjednako naklonjeni jedno drugom. Razumiju se veoma dobro. Spontana priroda Riba i brižni stav Raka stvaraju harmoniju u vezi. Rak je veoma odan i saosjećajan prema drugima, što dobroćudna priroda Riba još više pojačava jer su one uvijek spremne na žrtvovanje zarad drugih.

#7

Lav i Strijelac su vatreni znaci što ovu vezu čini uzbudljivom. Njima nikada nije dosadno. Oboje su impulsivni i žive u trenutku. Uvijek iskazuju ljubav jedno drugom. Oni su kombinacija iz raja jer je Lav odvažan i avanturista, a Strijelac ispunjava njegova očekivanja. Oni u vezu unose zaraznu energiju i drugi im zavide. Oni u potpunosti uživaju u životu.

Unsplash

#8

Jarac i Bik čine idealan spoj jer oboje imaju sličan pogled na život. Oboje su zemljani znaci. Razumni su i praktični što im može biti i snaga i slabost. Snaga je jer im donosi stabilnost u vezu kako su oboje zreli i odgovorni. Slabost je jer ne znaju kada i kako da se opuste. Možda im to nedostaje u životu jer su istovremene ozbiljni i praktični. Možda ne shvataju da je ponekad bolje pustiti stvari.

#9

Kako pripadaju istom elementu, Blizanci i Vodolija su odlični saputnici. Vodolija kao vizionar uvijek razgovara o novim idejama sa Blizancima. Oni stimuliši um onog drugog i grade snažnu emotivnu povezanost. Savršeno se dopunjuju jer su snesni potreba onog drugog i znaju kako da im veza uspije tako što će cenitilični prostor partnera. To je više mentalna povezanost nego fizička. Njihova ljubav je izvan materijalnih i vještačkih potreba.

Unsplash

#10

Škorpije su strastvene, snažne, hrabre i nedvosmislene. Lav je neko ko traži ljubav u životu. Potrebno mu je da bude obožavan. Škorpija će ispuniti tu njihovu potrebu jer zna da iskaža strast prema partneru. Zauzvrat za tu ljubav i brigu dobiće odanost Lava, koja je Škorpijama veoma važna. Oni su idealan par jer razumiju potrebe jedno drugog. Kako su oboje strastveni, to nekad zna preći u posesivnost.