10 gradova u kojima žive najljepše žene na svijetu

Prema jednoj anketi koju je izveo magazin “Joyful”, 2018. napravljena je lista gradova sa najljepšim ženama.

Ali, oni nisu bili površni kao mnogi. U anketi nije uzeta u obzir samo spoljašnja ljepota već su zbog tačnosti morali da obuhvate i broj žena u ukupnoj populaciji zemlje u odnosu na muškarce i lakoću razgovora sa ženama u svakoj zemlji posebno. Po njima znači nije dovoljno da budete lijepi, nego je i važno da budete komunikativni.

Prema tim parametrima donijete su sljedeće odluke:

#10 Amsterdam, Holandija

Ovde možete pronaći više djevojaka na biciklima nego bilo gdje drugdje na svijetu. Mnogo toga je posebno u vezi njih. One su moderne, ali i opuštene, zabavne, i povrh svega prelijepe. One su ona vrsta djevojaka koje bi odmah voljeli da odvedete kod matičara… ili barem da se zabavljate sa njima baš baš dugo.

#9 Tel Aviv, Izrael

U Izraelu žive neke od najljepših žena svijeta. Možda ona kombinacija svijetlih očiju i tamne kože koja se često viđa po Izraelu u stvari doprinosi tome.

#8 Montreal, Kanada

Taj ekstravagantni ukus Francuske, ali sa primjesama Kanade… Montreal je stvarno jedan od najboljih gradova krcatih prelijepim ženama. Ogroman broj univerziteta i koledža sa velikim brojem žena koje imaju odličan ukus za modu i želju da brinu o svojim tijelima. Bonus je to što sve te žene pričaju Francuski koji je inače jezik ljubavi.

#7 Karakas, Venecuela

Karakas je prijestolnica Venecuele. Samo da budemo jasni, Venecuela je iznjedrila najveći broj Miss Univerzuma. Tako da znate u koji grad da odete ako hoćete da uživate u ljepoti.

#6 Moskva, Rusija

Majka Rusija je dom nekih od najboljih žena. Redovno možete sretati visoke, plavokose, plavooke žene. Ali, ne samo to. Najvažnije je to što su ove d,evojke veoma prijatne i bez problema možete da pričate sa njima o bilo kojoj temi.

#5 Los Angeles, Kalifornija

Šta reći o djevojkama iz Los Angelesa, a da to niste vidjeli na filmu? Ono što možete naći prilikom prvog dolaska u ovaj grad ostavit će vas bez riječi. Te žene su van svake kategorije koju ste mogli da vidite do sada.

#4 Varna, Bugarska

Ova zemlja ima i kafiće sa namještajem na napuhavanje, žene u kupaćim kostimima gdje god da se okrenete, providne pantalone na svakom koraku, i djevojke koje vole da se sunčaju u toplesu na gotovo svakoj plaži. Ono što je važno, ove žene su nekako uspjele da zadrže nivo sofisticiranosti i baš dobro brinu o svojim tijelima. Najvažniji dio Bugarske jesu šarm i ljepota koje ćete pronaći u svim ovim ženama.

#3 Buenos Aires, Argentina

Ovo je grad kao ni jedan drugi. Žene iz ovog grada su prelijepe, prirodne, i vidno se prijatno osjećaju u svojim tijelima. Skoro svaka žena u ovom gradu je slika i prilika foto modela. A da ne pričamo o legendarnim žurkama, klubovima i događajima koji su krcati prelijepim ženama kojima možete prići bez ikakvih osuda i lijepo se zabaviti.

#2 Kopenhagen, Danska

Žene iz ovog grada su možda i najotvorenije od svih. Neće se ljutiti ako im priđete i pričat će sa vama. One su svuda, rade na svim pozicijama, i uvijek su spremne da se prošetaju do kafića na kaficu ili neko piće.

#1 Štokholm, Švedska

Čini se da je svaka žena koju sretnete u Stokholmu Miss Svijeta. Pored toga, ove žene stvarno znaju kako da se provedu i da uživaju. Ako uzmemo u obzir broj žena po glavi stanovnika, Stokholm ima najljepše žene na svijetu. Ove žene su takođe obrazovane i prijateljski nastrojene prema svima. One će vas jednostavno toliko opustiti da će vam biti lijepo… u svakom mogućem smislu. Morate da posjetite ovu zemlju prilikom sljedećeg odmora.